Comanda Telefonica:0755.088.333

Țestoasa a acceptat provocarea venită din partea Iepurelui, vestea împrăștiindu-se rapid în toată țara. Marea cursă urmează să înceapă,

participanții fiind pregătiți să se înfrunte. Cine dintre iepure, țestoasă, lup, miel și vulpe va fi numit cel mai rapid alergător din pădure? Pariază

pe cel mai bun și nu uita: Nu contează cât de repede alergi, important este să ai un start bun! 

La inceputul jocului, fiecare juctor primete o carte de Pariu si 7 carti de Cursa.  Scopul jucatorilor este sa parieze pe animalele care ajung primele.

 

Jucatorii vor juca cartile lor Cursa in fata lor. Atunci cand un total de 8 carti se alfa pe masa sau cand 4 carti cu acelasi animal au fost jucate, incepe faza Cursa. Apoi animalele se vor muta (sau nu!) in functie de cate carti cu imaginea lor au fost jucate.

Fiecare animal se muta in mod diferit:

- Iepurele alearga foarte repede (2 cartonase) dar exista tot timpul o sansa sa ia o pauza daca se afla pe primul loc.

- Broasca Testoasa merge incet dar sigur (1 cartonas chiar daca nu s-a jucat nicio carte testoasa) si chiar poate face un sprint de 1 cartonas (daca sunt 4 carti testoasa in joc).

- Lupul este destul de rapid (1 cartonas pentru 1 sau 2 carti,  2 cartonase pentru 3 carti si 3 cartonase pentru 4 carti) si poate opri pe celelalte animale.

- Vulpea avanseaza cartonase egale cu numarul de carti jucate.

- Mielul alearga destul de repede (1 cartonas pe carte +1 ) dar trebuie sa se opreasca sa bea apa tot timpul cand trece peste un rau.

Primele 3 animale care trec linia de sosire aduc puncte (5, 3 si 2) jucatorilor care au pariat pe ele.

Un joc si o poveste in acceasi cutie.

Un joc simplu dar istet pentru intreaga familie.

Componente grozave, chiar si un podium si o linie de sosire de asamblat.