Comanda Telefonica:0755.088.333

DESCRIERE

 

Ia o rădăcină mică de mătrăgună și o pană de corb. Aruncă-le în cazan, amestecă-le bine și vezi ce poțiune magică vei obține. Ai curaj să o bei? Mai bine nu. Până la urmă, pentru asta ai studenți.

 

Bine ai venit în lumea Alchimiștilor! Fă experimente pentru a descoperi proprietățile magice pe care le au ingredientele pe care le folosești. Vinde poțiunile pe care le prepari și demonstrează tuturor cât ești de iscusit. Cu banii pe care îi obții, procură-ți artefacte atât de necesare viitoarelor tale experimente. Nu uita! Publică-ți teoriile! Câștigă subvenții și desființează teoriile pline de aberații ale așa zișilor alchimiști, care se cred rivalii tăi.

 

Alchimiștii este un joc de strategie, de evaluare a riscului și de deducție. Vrei să continui cu experimentele pentru a dobândi mai multe cunoștințe sau vrei să publici o teorie pentru a câștiga mai multe puncte? Plătești pentru a susține teoria broaștei râioase sau îți păstrezi banii pentru a cumpăra un artefact? Chiar ai curaj să îi vinzi ultima poțiune obținută, despre efectul căreia nu știi nimic unui barbar înarmat cu un topor uriaș? Deciziile pe care le iei vor demonstra, sau nu, dacă ești într-adevăr cel mai mare alchimist al tuturor timpurilor.

 

Acest joc este conceput pentru a fi jucat folosind o aplicație care va transforma o tabletă sau un smartphone într-un cititor al cărților cu ingrediente. Aplicația este gratuită. Sistemele de operare suportate sunt: iOS, Android, Windows. Pentru a juca Alchimiștii fără vreun dispozitiv electronic, o persoană este numită Arbitru și va înlocui aplicația. Arbitrul nu va fi în competiție cu ceilalți jucători.